Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 250
Loading...

ТЕМА "ВУГЛЕВОДИ"

Дізнаємось

про: вуглеводи як важливі органічні сполуки.
класифікацію вуглеводів (моно-, ди- та полісахариди).
фізичні та хімічні властивості вуглеводів.
поширення вуглеводів у природі.
застосуванням вуглеводів у харчовій промисловості.

Навчимось

пояснити біологічну роль вуглеводів у життєдіяльності клітин та організмів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60