Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 250
Loading...

Вуглеводи

Навчимось

наводити приклади вуглеводів та їх поширення у природі і харчових продуктах;
встановлювати та усвідомлювати причинно-наслідкові зв’язки між складом, будовою, властивостями і застосуванням вуглеводів;
висловлювати судження щодо впливу продуктів харчування на здоров’я людини;
розуміти біологічне значення вуглеводів для харчування людини;
формулювати відповіді на поставлені запитання;
використовувати хімічні знання для пояснення користі і шкоди здобутків хімії і хімічної технології для людини і довкілля.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Д3. Володіти теоретичними та практичними навичками фундаментальних, точних та спеціальних дисциплін;
17
18
19
20
4 лекції
1
2
Д3. Володіти теоретичними та практичними навичками фундаментальних, точних та спеціальних дисциплін;
3
Д3. Володіти теоретичними та практичними навичками фундаментальних, точних та спеціальних дисциплін;
4
5
Д3. Володіти теоретичними та практичними навичками фундаментальних, точних та спеціальних дисциплін;
6
7
8
Д2. Використовувати філософські знання та іх методологію для вивчення інших дисциплін і прогнозування розвитку політичних, економічних, культурних, соціальних і виробничих процесів;
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10